Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

dimarts, 29 de març del 2011

Què passa pel teu cap?


M'arriba a través d'Unemployed Philosophers Guild aquest esquema de la història de la filosofia. La gràcia és que està escrit en el revers (mireu el lateral esquerre de la imatge) d'un full publicitari amb el lema: Now you can say what's really on your mind. Buscant, he trobat que aquest és el reclam que fa servir l'empresa Cuss Mugs & Tourette Series per vendre unes divertides tasses que duen gravades les paraules: Ass, Bitch, Crap, cWord ("Cunt"), Damn, Dick, Fuck, Loser, Prick, Shit, Slut, Whore, amb la intenció que siguin elles les que expressin el teu estat d'ànim i allò que et passa pel cap sense haver-ho de verbalitzar.


Tot el pensament resumit en un esquema (amb esforç), en una tassa (sense esforç) o en una il·lustració (de natural) com la que encapçala aquest apunt: una postal nord-americana dels anys 40. Continuem fent camí!


2 comentaris :

  1. Fantàstic! Una preciosa metàfora del pensament humà (en què pensem quan pensem?), i de l'evolució d'aquesta espècie prodigiosa!

    ResponElimina
  2. A mi em fascinen les casualitats: l'esquema escrit en un paper que em porta a les tasses, i trobar una postal amb una pin-up i la mateixa frase... Perquè són casualitats, no?

    ResponElimina